Wat Heb Je Nodig Om Te Beginnen Met Suppen?

Published Nov 19, 20
5 min read

Sup Boards Kopen » Aanbiedingen & Kortingen -



Bij krijg je ook een compleet pakket, hoewel deze wel minder uitgebreid is en van mindere kwaliteit. Voor beginners / recreanten volstaat dit echter prima. In het pakket tref je een aluminium peddel, een draagtas (met wieltjes) en een enkelkoord aan. De reden in plaats van zijn grotere broer de MOAI 11′, is de stabiliteit van de SUP.

Het is dus meer geschikt voor de all-round gebruiker. Ben jij bereid wat meer te betalen voor het absoluut beste board? Dan is de Bluefin Cruise Carbon iets voor jou (Onderwatercamera). Dit is het beste sup board van de drie, maar door heb ik hem op de derde plek gezet. Ben jij echter op zoek naar en speelt geld hierin een mindere rol? Dan haal je met de Bluefin Cruise Carbon SUP (klik voor volledige review van het board) het beste board in huis.

Beste Allround Supboard Van 2020 - Onderzoek - Sup Planet

Allereerst het gewicht. Ik zal je alle details besparen omdat het een erg technisch verhaal is, maar er zijn bijna geen sup boards die zo stevig gebouwd zijn. De drop stitch technologie bevat zoveel draden, dat het bijna onbreekbaar is. Je kunt dit board (als je dat zou willen) bijna twee keer zo hard opblazen als bijvoorbeeld de MOAI 10’6″, wat veel zegt over de bouwkwaliteit.

Voor een vrouw of een kind is dit board natuurlijk lastiger te tillen en dit kan een obstakel zijn. Vervolgens de accessoires. Ik kom niet vaak pakketten tegen die zo luxe en zo uitgebreid zijn als de Bluefin Carbon Cruise. Er wordt namelijk standaard een meegeleverd, het beste materiaal voor een peddel.

Wat Heb Je Nodig Om Te Beginnen Met Suppen?

Ook bij dit board krijg je maar liefst 5 jaar garantie. Een teken dat ook Bluefin overtuigd is van de kwaliteit van het board. Een Dit board ligt enorm stabiel op het water en je voelt dat het geweldige kwaliteit bevat. Ben je op zoek naar de allerbeste sup voor all-round gebruik? Kijk dan niet verder en kies voor deze.

In vergelijking met de all-round boards, zijn touring boards wat . Ze hebben een iets , zodat ze sneller op het water zijn. Ook zijn ze erg stabiel, omdat je vaak langere afstanden aflegt met dit board. Zelfs als je iets vermoeider raakt, moet je nog voldoende snelheid kunnen maken met een Doordat de boards groter zijn, is het ook gemakkelijker om wat meer spullen mee te nemen op je sup.

Sup Board Voor Beginners: Waar Moet Je Op Letten?

De meest , hoewel een 12′ ook prima kan als je niet te lang bent. Ben je 1. 85m of langer? Kies dan niet voor een 12′ sup. Oké, daar komt ‘ie: ✓ Gewicht board: 10,5 kg✓ €649 (op moment van schrijven)✓ 381 cm x 81 cm x 15 cm✓ Draaggewicht: 170 kg✓ Incl.

SUP Board Aankoopgids voor beginners - Supboard-99supboard-99.nlSUP Boards Kopen » Aanbiedingen & Kortingen - Pepper.comnl.pepper.com


SUP Haarlem   SUP   Suppen Haarlem   Supflow   Haarlem activiteit   to dosupflow.nlMOAI allround 11' SUPmoaiboards.com · Op voorraad


peddel, enkelkoord, pomp, rugtas, kajak zitje + peddel opzetstuk✓ 11 kg✓ Ongeveer €699 (op moment van schrijven)✓ 381 cm x 81 cm x 15 cm✓ Max. draaggewicht: 160 kg.✓ Incl. enkelkoord , pomp, rugtasDe MOAI 12’6″ is met zijn touring board een goede weg ingeslagen als het gaat om touring boards voor beginners.

Sup Board Kopen - Test De Beste

SUP Haarlem   SUP   Suppen Haarlem   Supflow   Haarlem activiteit   to dosupflow.nlSuppen Beachclub Natural High - Zeelandnatural-high.nl


Het puntige design zorgt ervoor dat het board lekker snel door het water snijdt en is dus ideaal voor touring. Het maximale draaggewicht van maar liefst 170 kg maakt het board tevens geschikt voor twee personen (hoewel het touren dan een stuk lastiger is). De meegeleverde accessoires hadden iets beter gekund bij MOAI, maar de prijs compenseert dit.

Als er een Carbon peddel bij geleverd werd, in combinatie met een triple action pomp, dan had dit board zeker mee kunnen strijden om de eerste plek. Zoals je bij de all-round boards hebt kunnen lezen, is Bluefin een merk waar ik zeer van onder de indruk ben. Ik ben van mening dat het merk met de Bluefin Cruise absoluut goud in handen heeft.

Sup Haarlem - Sup - Suppen

Eigenlijk kom ik dan toch weer vanzelf uit bij de Bluefin Cruise, alleen de 12′ variant. Waarom? Omdat het board ook geweldig kan dienen voor en Het 12′ board geeft net dat beetje extra ruimte op de sup die je graag wil tijdens een tour tocht. Het maximale draaggewicht ligt iets hoger, op 140 kg.

Nieuw in de collectie en echt gemaakt om te touren is dePas sinds 2019 toegevoegd aan de Aqua Marina SUP collectie is dit board, én de Aqua Marina Hyper 11’6″. Zoals je hierboven kan lezen is in mijn ogen een 11’6″ te klein voor een goed touring board. De kleine versie vind ik dus helemaal niet interessant.

Sup Haarlem - Sup - Suppen

Een mooi instapmodel voor als je al wat jaartjes op een all-round board aan het peddelen bent, en de stap wil maken naar een . Aqua Marina gaat er vanuit dat je al ervaring hebt met suppen want je krijgt peddel geleverd bij het pakket. Zorg er dus voor dat je al sup accessoires in huis hebt.

Ik ben een man dus het is lastig voor mij te oordelen. Persoonlijk vind ik wel dat Aqua Marina zich met het ontwerp heel erg richt op mannen. Dat is jammer, een unisex design had ik beter gevonden. Ook . Een basic rugtas, een basic enkelkoord en een basic pomp.

Sup Board Kopen? - Topkwaliteit Materiaal -

Het board is echter wel écht heel goed en is bovendien voor een zeer mooi prijsje verkrijgbaar in Nederland. en wil je een ? Racing SUP Boards zien er behoorlijk anders uit dan all-round sup boards. De Racing sup boards zijn veel langer (4 meter is heel normaal) en veel minder breed.

Hoe langer, hoe beter is het in vrijwel ieder geval van een racing sup. Mijn top 3 bestaat dus uit 14′ (4. 26 m) lange boards. Dit type boards hebben een lagere weerstand op het water, waardoor je als een mes over het water snijdt. Ook hebben deze opblaasbare sup boards een puntige neus.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer Rotterdam

Published Feb 24, 22
6 min read